Op zoek naar een laadpaal app?

Deel dit artikel

,

Hier zijn enkele uitstekende laadpaal apps die je kunnen helpen bij het vinden van laadpalen voor je elektrische auto:

  1. Jedlix App: Met deze app laad je automatisch op de beste tijdstippen en tegen voordelige tarieven. Je kunt tot wel €500 per jaar besparen! De app houdt rekening met duurzame energiebronnen en zorgt ervoor dat je auto oplaadt wanneer je zonnepanelen maximale energie leveren.

  2. Stekker.com: Deze slimme oplaad app is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om zelf te bepalen wanneer je auto weer volgeladen moet zijn. De laadsessie past zich aan aan de zonintensiteit van je zonnepanelen of aan lage energietarieven. Soms kun je zelfs met negatieve energieprijzen opladen! Een duurzame en flexibele optie.
  3. Shell Recharge: Deze app is gebaseerd op het voormalige NewMotion-platform en biedt een uitgebreid aanbod aan laadpalen. Als je op zoek bent naar veel keuze, is dit een goede optie. Shell Recharge is handig voor onderweg en biedt een groot netwerk van laadpunten.
  4. Fastned: Hoewel Fastned vooral bekend is om zijn snellaadstations, heeft hun app ook een routeplanner en dekking in het buitenland. Ideaal voor lange ritten met je elektrische auto3.

Kies de app die het beste bij je behoeften past en geniet van zorgeloos elektrisch rijden!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden