Songfestival apps.

Deel dit artikel

,

Ben je liefhebber van het songfestival? Wij kwamen een aantal handigs apps tegen.

Officiële Eurovision Song Contest-app:

De officiële Eurovision Song Contest-app is de must-have app voor alle fans van het evenement. Hiermee kun je het laatste nieuws en updates volgen, liedjes streamen en videoclips bekijken, stemmen op je favoriete inzendingen en meer. De app biedt ook live commentaar tijdens de shows, zodat je op de hoogte blijft van alle actie.

Eurovision Song Contest Live:

De Eurovision Song Contest Live-app is een andere geweldige optie voor fans die willen op de hoogte blijven van alles wat met het evenement te maken heeft. Hiermee kun je live de shows bekijken, stemmen op je favoriete inzendingen en chatten met andere fans over de hele wereld. De app biedt ook een uitgebreid archief van eerdere Eurovisie-optredens, zodat je je favoriete momenten opnieuw kunt beleven.

My Eurovision Scoreboard:

My Eurovision Scoreboard is een perfecte app voor fans die graag hun eigen score bijhouden van de competitie. Hiermee kun je punten toekennen aan elke inzending, je eigen ranglijst maken en deze vergelijken met de ranglijsten van je vrienden. De app biedt ook een uitgebreide geschiedenis van de stemming van het Eurovisie Songfestival, zodat je kunt zien hoe je favoriete inzendingen in de loop der jaren hebben gepresteerd.

Songfestival:

Songfestival is een app voor Nederlandse fans van het Eurovisie Songfestival. Hiermee kun je alle inzendingen voor de Nederlandse nationale selectie bekijken en stemmen op je favoriet. De app biedt ook nieuws en updates over de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Dit zijn slechts enkele van de vele apps die beschikbaar zijn voor het Eurovisie Songfestival. Met zoveel geweldige opties om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte app om je te helpen genieten van het evenement.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden