Formule 1 kijken op je Android apparaat.

Deel dit artikel

,

Het Formule 1 seizoen is weer van start gegaan. Ook nieuwsgierig naar de resultaten van Max Verstappen? Er zijn verschillende manieren om Formule 1 te kijken op je Android apparaat:

Officiële opties:

  • Viaplay: Viaplay is de officiële uitzendrechter van Formule 1 in Nederland. Je kunt Viaplay downloaden in de Google Play Store. Er is een gratis proefperiode, daarna betaal je een maandelijks abonnementsgeld.
  • F1 TV: De officiële streamingdienst van de Formule 1 is ook beschikbaar op Android. Je kunt de F1 TV-app downloaden in de Google Play Store. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar, met verschillende functies.

Gratis opties:

  • SRF: De Zwitserse tv-zender SRF zendt alle races live uit. Je kunt SRF online bekijken via hun website, of via de SRF-app. Om SRF te kunnen bekijken, heb je een VPN nodig om je IP-adres te wijzigen naar Zwitserland.
  • Andere streams: Er zijn verschillende websites die Formule 1-races gratis streamen. Het is echter belangrijk om te weten dat deze streams vaak illegaal zijn. We raden het dan ook af om deze streams te gebruiken.

Andere opties:

  • Casten: Als je een smart tv hebt met Chromecast of AirPlay, kun je de F1-races casten vanaf je Android-apparaat naar je tv.
  • HDMI-kabel: Je kunt je Android-apparaat ook met een HDMI-kabel verbinden met je tv.

Welke optie je kiest, hangt af van je budget en je voorkeuren. Als je alle races live wilt zien in HD-kwaliteit, is Viaplay of F1 TV de beste optie. Als je op zoek bent naar een gratis optie, kun je SRF proberen.

Hier zijn nog een paar tips om Formule 1 te kijken op Android:

  • Zorg voor een goede internetverbinding. De races worden in HD-kwaliteit uitgezonden, dus je hebt een stabiele internetverbinding nodig om ze zonder buffering te kunnen bekijken.
  • Gebruik een VPN. Als je SRF wilt gebruiken, heb je een VPN nodig om je IP-adres te wijzigen naar Zwitserland.
  • Download de apps van tevoren. Download de apps van Viaplay, F1 TV of SRF van tevoren, zodat je ze meteen kunt gebruiken wanneer de race begint.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden