Spraakberichten Whatsapp nog meer privé.

Deel dit artikel

,

In 2021 hebben we Eenmalige weergave gelanceerd voor foto's en video's om een extra privacylaag aan je berichten toe te voegen. Vandaag kunnen we bekendmaken dat je nu ook spraakberichten kunt sturen die verdwijnen nadat er 1 keer naar is geluisterd.

Stel dat je creditcardgegevens wilt doorgeven aan iemand of een surpriseparty aan het organiseren bent, dan is het nu ook mogelijk om zorgeloos gevoelige informatie te delen via een spraakbericht. Voor aansluiting op Eenmalige weergave voor foto's en video's zijn ook spraakberichten met eenmalige weergave duidelijk gelabeld met het symbool voor eenmalig gebruik en kunnen deze slechts 1 keer worden afgespeeld.

Net als bij al je andere persoonlijke berichten beschermt WhatsApp je spraakberichten standaard met end-to-end versleuteling. Eenmalige weergave is slechts een van de vele voorbeelden van onze doorlopende innovaties op het gebied van privacy.

Eenmalige weergave voor spraakberichten wordt in de komende dagen geleidelijk beschikbaar gemaakt voor iedereen, en we kijken uit naar je feedback. Je vindt hier meer informatie over hoe deze functie werkt.

Bron: whatsapp-blog

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden