De ideale barbecue app SteakMate.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

De SteakMate-app is ontworpen om te helpen bij het bereiden van de  biefstuk - zoals u hem ook lekker vindt. SteakMate is een prima hulp bij het barbecueën of frituren van rundvleessteaks.

SteakMate is gemakkelijk te gebruiken, voer gewoon de biefstuk in die u aan het koken bent, de kookmethode die u gebruikt, de gaarheid die u zoekt en de dikte van uw biefstuk en SteakMate vertelt u precies hoe u het moet koken - met handige aanwijzingen wanneer u draai je biefstuk om en als hij klaar is met koken en moet rusten.

Koken voor meer dan één? SteakMate heeft dat afgedekt met zijn wachtrijfunctionaliteit, zodat u zoveel mogelijk mensen aan de wachtrij kunt toevoegen, zodat iedereen zijn biefstuk naar wens klaarmaakt. Heb je een favoriete steak die je graag kookt? Voeg het toe aan de favorietenlijst in SteakMate, zodat u maar één stap verwijderd bent van het bereiden van de perfecte biefstuk.

Weet je niet zeker welke steaks je moet barbecueën of bakken? SteakMate geeft u een lijst met alle rundvleessteaks die worden aanbevolen om op deze manier te koken, evenals informatie over elk van hen - het bevat ook alle alternatieve namen voor dezelfde steak.

De app is gratis verkrijgbaar in de Play Store.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden