Wat kun je met Galaxy AI?

Deel dit artikel

,

Galaxy AI is een reeks functies voor kunstmatige intelligentie die Samsung aanbiedt op hun Galaxy-apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops, horloges en oordopjes [1]. Deze functies zijn ontworpen om uw mobiele ervaring te verbeteren door taken te automatiseren en u te helpen dingen sneller en gemakkelijker te doen.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat Galaxy AI kan doen:

  • Tekst- en beeldherkenning: Galaxy AI kan objecten in uw foto's identificeren en u helpen bij het zoeken naar informatie over deze objecten online [1]. Met Bixby Vision kunt u bijvoorbeeld uw camera richten op een monument om informatie over its geschiedenis te krijgen.
  • Slimme assistenten: Galaxy AI omvat Bixby, de virtuele assistent van Samsung, die u kan helpen bij het uitvoeren van taken, zoals het instellen van alarmen, het openen van apps en het beantwoorden van uw vragen [1].
  • Automatische scène-optimalisatie: De camera-app op Galaxy-apparaten kan automatisch de scène instellingen aanpassen, zodat u altijd de best mogelijke foto's kunt maken [1].
  • Verbeterde batterijprestaties: Galaxy AI kan apps identificeren die uw batterij leegmaken en u helpen deze apps te sluiten [1].

De specificieke Galaxy AI-functies die beschikbaar zijn, zijn afhankelijk van uw Galaxy-apparaat en de softwareversie die erop is geïnstalleerd. Samsung brengt echter voortdurend updates uit om nieuwe functies toe te voegen en bestaande functies te verbeteren. Volgens een recente aankondiging worden bepaalde Galaxy AI-functies ook uitgebreid naar apparaten uit 2022, dus zelfs als u geen gloednieuwe telefoon heeft, kunt u toch van enkele van deze functies profiteren [2].

Het is belangrijk op te merken dat sommige Galaxy AI-functies tot eind 2025 gratis zijn [3, 4]. Daarna is het mogelijk dat Samsung ervoor kiest om te beginnen met het in rekening brengen van deze functies.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden