Wat is Voila AI Artist?

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Als je Facebook en Instagram gebruikt, is de kans groot dat je al je vrienden hebt gezien die cartoon-selfies in Pixar-stijl delen. Dit is allemaal te danken aan een nieuwe virale app, genaamd Voila AI Artist, die minder dan vijf minuten nodig heeft om te downloaden en je eerste geanimeerde fotos te maken. Hier vindt u alles wat u moet weten over de app, inclusief hoe u deze moet gebruiken en of er alternatieven beschikbaar zijn.

 

Voila is een foto-editor-app. Hiermee kunt u een foto van een gezicht uploaden of een foto van een gezicht maken. Vervolgens, met behulp van een vorm van kunstmatige intelligentie, verandert je foto in die van een stripfiguur. Er zijn diverse manipulatiemodi beschikbnaar.

Nadat u een modus hebt gekozen en toegepast, kunt u kiezen uit drie verschillende beschikbare filters. Onder 3D-cartoon kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen Royalty 3D, Baby 3D en Cartoon 3D. Een vierde Voila-optie combineert de drie filters met uw originele upload in een collageweergave.

Als je tevreden bent met je foto, kun je deze delen op Facebook, Instagram, WhatsApp en elders. U kunt het ook op uw apparaat opslaan.

Playstore

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden