Wat eten we vandaag?

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Er zijn verschillende handige recepten-apps beschikbaar voor Android-gebruikers. Hier zijn enkele download  suggesties:

  1. Samsung Food: Deze app is een community waar gebruikers recepten kunnen uploaden en delen. Je kunt recepten toevoegen aan je favorieten en in collecties plaatsen. De app biedt ook de mogelijkheid om een boodschappenlijstje samen te stellen en op basis van je gezondheidsinformatie een gepast voedingsdoel te bieden. Het vertelt je bijvoorbeeld hoeveel calorieën, proteïne en vetten je dagelijks nodig hebt. Samsung Food is gratis beschikbaar via Google Play.
  2. Albert Heijn: Deze app biedt recepten die gemakkelijk in de app worden weergegeven. Het is makkelijk om even je smartphone erbij te pakken en een recept te zoeken, om vervolgens de ingrediënten direct op je boodschappenlijst te kunnen zetten. De AH houdt ook steeds meer rekening met verschillende diëten. In de app is het mogelijk om je allergieën te noteren en maximaal vijf ingrediënten die je niet lust te kiezen. Albert Heijn is gratis beschikbaar via Google Play.
  3. Leuke Recepten: Deze app bevat meer dan 2000 recepten die je kunt bekijken per gang of keuken. De app biedt ook enkele speciale opties als je een allergie of dieet hebt. Leuke Recepten is gratis beschikbaar via Google Play.
  4. Tasty: Deze app biedt een hoop recepten met handige uitlegfilmpjes, al zijn de recepten wel in het Engels. Tasty is gratis beschikbaar via Google Play.
  5. Receptenmaker: Met deze app kun je alle recepten die je wil proberen of voor herhaling vatbaar vindt opslaan. Receptenmaker is gratis beschikbaar via Google Play.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden