Samsung Galaxy S23.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

De line-up van de Galaxy S23-smartphones bevat drie nieuwe modellen: de standaard S23, een iets duurdere S23+ en de eersteklas S23 Ultra. 

Alle drie zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en zullen op 17 februari in de schappen liggen.

 

Samsung heeft voornamelijk subtiele verbeteringen aangebracht aan zijn nieuwe premium-handset, waaronder verbeterde cameramogelijkheden.

De duurste van de drie modellen, de Galaxy S23 Ultra, heeft een 200-megapixel “adaptieve pixel”-sensor die 16 pixels combineert tot één grotere pixel voor helderdere, meer gedetailleerde opnamen bij weinig licht, aldus Samsung.

Samsung voegde toe dat de fotografie van gebruikers bij weinig licht met het apparaat zou worden ondersteund door veel hogere verwerkingssnelheden van de interne chipset, die is ontwikkeld in samenwerking met Qualcomm, evenals door kunstmatige intelligentie.

Er is ook een videofunctie op het apparaat genaamd “astro hyperlapse”, waarmee gebruikers time-lapse motion shots kunnen maken - bijvoorbeeld van sterbewegingen - zonder speciale apparatuur.

Samsung prees ook de spelmogelijkheden van zijn nieuwe apparaat en zei dat gebruikers langer kunnen spelen dankzij een krachtigere batterij. De S23 Ultra herbergt een enorme batterij van 5.000 mAh, of milliampère-uur.

De S23 Plus en S23 worden geleverd met respectievelijk 4.700 mAh en 3.900 mAh batterijen.

Je krijgt in de toekomst vier grote versie-upgrades. Je krijgt dus  Android 14 tot en met 17. Daarnaast belooft Samsung vijf jaar lang beveiligingspatches uit te brengen. 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden