Polarsteps, de veelzijdige vakantie app.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Polarsteps is een populaire reis-app die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het bijhouden en Polarsteps delen van hun reizen. Het werd gelanceerd in 2015 en heeft sindsdien wereldwijd veel gebruikers aangetrokken. De app is beschikbaar op zowel iOS- als Android-platforms en is gratis te downloaden.

 

Belangrijkste kenmerken van Polarsteps:

  1. Automatisch bijhouden van reizen: Polarsteps maakt gebruik van de GPS-functionaliteit van je smartphone om je reizen automatisch bij te houden. Zodra je de app hebt gestart en toegang hebt gegeven tot je locatie, zal Polarsteps je route in kaart brengen terwijl je beweegt. Hierdoor hoef je niet handmatig je locaties in te voeren of te markeren.
  2. Reisprofielen en dagboeken: Voor elke reis die je maakt, wordt een uniek reisprofiel aangemaakt. Binnen dit profiel kun je dagboekachtige berichten toevoegen, evenals foto's en video's om je reiservaringen vast te leggen en te delen met vrienden en familie.
  3. Privacy en delen: Polarsteps biedt verschillende privacy-instellingen. Je kunt ervoor kiezen om je reizen privé te houden, alleen met geselecteerde mensen te delen, of openbaar te maken voor iedereen die je Polarsteps-account bezoekt. Hierdoor heb je volledige controle over wie je reisgegevens kan zien.
  4. Offline gebruik: Aangezien reizen soms naar afgelegen gebieden kan leiden zonder internetverbinding, stelt Polarsteps je in staat om je reisgegevens offline op te slaan. Zodra je weer verbinding hebt, worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd met je account.
  5. Milestones en badges: Polarsteps beloont gebruikers met mijlpalen en badges op basis van hun reisactiviteiten. Dit kan onder andere het bereiken van een bepaald aantal bezochte landen, kilometers afgelegd, of het voltooien van specifieke reisroutes zijn. Het geeft een element van gamification en moedigt mensen aan om verder te reizen.
  6. Reisstatistieken: De app biedt ook een handige weergave van je reisstatistieken, zoals de totale afstand die je hebt afgelegd, het aantal bezochte landen, de tijd die je hebt gereisd en meer.
  7. Online reisblog: Met Polarsteps kun je je reisavonturen eenvoudig omzetten in een online reisblog. Deze blog kan worden gedeeld met anderen en stelt je in staat om je verhalen op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Het succes van Polarsteps ligt in het gebruiksgemak en de aantrekkelijke presentatie van reiservaringen. Het stelt reizigers in staat om hun reisverhalen op een georganiseerde en boeiende manier vast te leggen en te delen. Of je nu een avontuurlijke ontdekkingsreiziger bent of gewoon een vakantie maakt, Polarsteps is een handige metgezel om je reiservaringen te documenteren en te delen met anderen.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden