Liever een ander uiterlijk van je telefoon?

Deel dit artikel

,

Een van de redenen waarom gebruikers dol zijn op het Android-besturingssysteem is de aanpasbaarheid ervan. Met het standaardopstartprogramma op een Android-telefoon kun je bijna alles aanpassen, waarbij je bij de meeste merken aangepaste pictogrampakketten kunt gebruiken om de app-pictogrammen aan te passen. Als uw telefoon dit echter niet ondersteunt of als u een ander uiterlijk wilt, gebruik dan launchers van derden.

De Play Store staat boordevol app-launchers van derden, waarmee u uw Android-telefoon kunt personaliseren zoals u dat wilt. Als je eenvoud wilt, is de Niagara-launcher een van de beste die je kunt gebruiken. Als je van thema's houdt, is de Hyperion Launcher iets voor jou. En met de klassieke Nova-launcher kun je nooit fout gaan. We hebben een lijst samengesteld met de beste Android-launchers , die u kunt bekijken om de beste te vinden.

Bekijk de beste aangepaste pictogrampakketten voor Android om maatwerk naar een hoger niveau te tillen . Deze pictogrampakketten variĆ«ren van minimaal tot gemiddeld tot overdreven. Ze zullen u helpen het uiterlijk van uw Android-apparaat volledig te herzien.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden