Het Vind mijn apparaat-netwerk is binnenkort beschikbaar

Deel dit artikel

,

Je kunt Vind mijn apparaat nu gebruiken om apparaten te vinden als ze verbonden zijn met internet. Met het nieuwe Vind mijn apparaat-netwerk kun je je apparaten zelfs vinden als ze offline zijn. Ook kun je compatibele Snel koppelen-accessoires vinden als ze ontkoppeld zijn van je apparaat. Hieronder vallen compatibele oordopjes en hoofdtelefoons, en trackers die je aan je portemonnee, sleutelbos of fiets kunt bevestigen.

Vind mijn apparaat helpt je je items te vinden als deze offline zijn, via een netwerk van meer dan een miljard apparaten in de Android-community, en slaat de recente locaties van je apparaat op.

Hoe het werkt

Apparaten in het netwerk gebruiken bluetooth om te zoeken naar items in de buurt. Als andere apparaten je items waarnemen, sturen ze de locaties waar die zijn waargenomen beveiligd naar Vind mijn apparaat. Je Android-apparaten doen hetzelfde om anderen te helpen hun offline items te vinden als ze in de buurt worden waargenomen.

De locaties van je apparaten worden versleuteld met de pincode, het patroon of het wachtwoord van je Android-apparaten. Ze zijn alleen zichtbaar voor jou en de mensen met wie je je apparaten deelt in Vind mijn apparaat. Ze zijn niet zichtbaar voor Google en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je krijgt een melding op je Android-apparaten als deze functie wordt aangezet.. Nadat je de functie hebt aangezet, kun je de deelname van apparaten altijd beheren via de instellingen voor Vind mijn apparaat op het apparaat.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden