Handige apps voor je vakantie.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Er zijn veel handige Android-apps die je kunt gebruiken tijdens je vakantie. Hier zijn enkele suggesties:download 1

  1. Google Maps: Een van de meest essentiële apps voor reizen. Het biedt gedetailleerde kaarten, routebeschrijvingen, live verkeersinformatie en zelfs offline navigatie.
  2. Duolingo: Als je naar een land reist waarvan je de taal niet spreekt, is Duolingo een geweldige app om wat basiszinnen en woordenschat te leren.
  3. TripIt: Deze app organiseert al je reisgegevens op één plek. Je kunt je vluchten, hotelreserveringen, autoverhuur en andere informatie eenvoudig bijhouden.
  4. Airbnb: Als je op zoek bent naar accommodatie buiten traditionele hotels, is de Airbnb-app handig om unieke accommodaties te vinden en te boeken.
  5. XE Currency: Een handige app voor het omrekenen van valuta. Het helpt je snel de juiste wisselkoersen te vinden en geld te besparen tijdens je reis.
  6. TripAdvisor: Hiermee kun je hotels, restaurants, bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt vinden, evenals beoordelingen en foto's van andere reizigers.
  7. Google Translate: Een geweldige app om taalbarrières te overbruggen. Het biedt vertalingen in realtime, inclusief tekst, gesproken woorden en zelfs foto's.
  8. PackPoint: Deze app helpt je bij het inpakken door je te voorzien van een gepersonaliseerde paklijst op basis van je bestemming, reisdata en geplande activiteiten.
  9. Splitwise: Als je met een groep reist en de kosten wilt delen, is Splitwise een handige app om uitgaven bij te houden en rekeningen te vereffenen.
  10. Citymapper: Deze app biedt gedetailleerde informatie over het openbaar vervoer in verschillende steden over de hele wereld, inclusief realtime updates en routeplanning.

Dit zijn slechts enkele suggesties, afhankelijk van je specifieke behoeften en interesses tijdens je vakantie, kunnen er ook andere apps zijn die nuttig kunnen zijn.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden