Google One.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Google One is een door Google ontwikkelde abonnementsservice die uitgebreide cloudopslag biedt en bedoeld is voor de consumentenmarkt. Elk Google-account begint met 15  gigabyte gratis opslagruimte die wordt gedeeld door Google Drive , Gmail en Google Foto's . 
Betaalde abonnementen van Google One bieden cloudopslag vanaf 100 gigabyte tot maximaal 30  terabyte. Google One heeft de betaalde services van Google Drive vervangen om te benadrukken dat het programma door meerdere Google-services worden gebruikt . 

De abonnementen zijn iets goedkoper dan de historische Google Drive-abonnementen. Google verwijderde ook hun abonnement van 1 terabyte en voegde een abonnement van 200 gigabyte toe tijdens de omschakeling, en verlaagde de prijs van het abonnement van 2 terabyte van $ 19,99 per maand naar $ 9,99 per maand.

Google One VPN is een virtuele privĂ©netwerkservice die wordt aangeboden door Google, als onderdeel van hun Google One-service. De software werkt als een privacy- en beveiligingstool die het webverkeer van gebruikers versleutelt en hun IP-adressen maskeert . Het is beschikbaar voor Google One Androidgebruikers in het 2TB-abonnement in bepaalde landen. 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden