Actie banner

Geen last meer van wagenziekte?

Deel dit artikel

,

Logo app Kinestop

Kinestop is een handige app die kan helpen bij het verminderen van bewegingsziekte. Het werkt door een kunstmatige horizon op het scherm van je telefoon te simuleren. Dit helpt je binnenoor in sync te brengen met je ogen, waardoor de verwarring die vaak leidt tot duizeligheid en misselijkheid wordt verminderd.

Hoe werkt het?

  • Simulatie van een horizon: KineStop tekent een horizontale lijn op je scherm die meebeweegt met de bewegingen van je telefoon. Dit geeft je hersenen een duidelijk visueel signaal over de horizon, waardoor de conflicterende signalen van je binnenoor en ogen worden verminderd.
  • Geen medicijnen: In tegenstelling tot medicijnen tegen bewegingsziekte, heeft KineStop geen bijwerkingen zoals slaperigheid.
  • Werkt tijdens het lezen of kijken: Je kunt KineStop gebruiken terwijl je een boek leest, een film kijkt of andere apps gebruikt. De app past zich aan je scherm aan en werkt met de meeste andere apps.

Voordelen van KineStop:

  • Effectief: Veel gebruikers melden dat KineStop hen helpt om bewegingsziekte te verminderen of zelfs volledig te voorkomen.
  • Gebruiksvriendelijk: De app is eenvoudig te bedienen en heeft een duidelijke interface.
  • Gratis: KineStop is gratis te downloaden.

Beperkingen:

  • Niet voor iedereen: Hoewel KineStop voor veel mensen werkt, is het niet gegarandeerd dat het ook voor jou werkt.
  • Afhankelijk van de ernst: Bij ernstige bewegingsziekte kan KineStop mogelijk niet voldoende zijn.

Conclusie:

KineStop is een waardevolle tool voor mensen die last hebben van bewegingsziekte. Het is gratis, gemakkelijk te gebruiken en heeft geen bijwerkingen. Het is zeker het proberen waard als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om bewegingsziekte te verminderen.

Wil je meer weten?

Als je meer informatie wilt over KineStop, kun je de volgende bronnen raadplegen:

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden