Find My Mobile van Samsung werkt nu met offline apparaten

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

De functie Find My Mobile van Samsung is een handig hulpmiddel om een ​​zoekgeraakte telefoon terug te vinden. Met de nieuwste app-update werkt Find My Mobile nu voor Galaxy-apparaten die niet zijn verbonden met wifi of mobiel. 

De functie "Offline zoeken" maakt gebruik van een netwerk van Galaxy-apparaten in de buurt - het lijkt op de functie "Community zoeken" die Tile-trackers gebruiken wanneer ze buiten het Bluetooth-bereik zijn. Als uw telefoon niet kan worden gevonden via Wi-Fi of mobiele verbinding, kunnen Galaxy-apparaten in de buurt deze mogelijk vinden.

 

Als u offline zoeken heeft ingeschakeld, kan uw telefoon ook zoeken naar andere apparaten, wat betekent dat u anderen kunt helpen hun verloren telefoons terug te vinden als u zich binnen het bereik van het item bevindt.

De functie is niet standaard ingeschakeld - u kunt deze in- en uitschakelen in uw instellingen en uw offline locatie versleutelen als u zich zorgen maakt over privacy.

Het lijkt erop dat Samsung pushmeldingen naar Galaxy-bezitters verzendt zodra ze de nieuwste Find My Mobile-update hebben ontvangen. U kunt op die melding tikken om de pagina "offline zoeken" in de instellingen te openen, waar u de functie kunt in- en uitschakelen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden