De voordelen van Gboard.

Deel dit artikel

,

Gboard, het officiële toetsenbord van Google, heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere toetsenborden:

Meertalige ondersteuning: Gboard ondersteunt meer dan 500 talen, inclusief Nederlands. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die in meerdere talen typen.

Geavanceerde woordvoorspelling: Gboard gebruikt geavanceerde machine learning-technologieën om je woorden te voorspellen en je te helpen sneller en nauwkeuriger te typen. Het leert van je typgewoonten en past zich aan naarmate je het meer gebruikt.

Gifs en stickers: Gboard biedt een grote collectie gifs en stickers die je kunt gebruiken om je gesprekken leuker te maken. Je kunt zoeken naar gifs en stickers op basis van trefwoorden of door te bladeren door verschillende categorieën.

G интегрирана Google Zoeken: Met Gboard kun je direct vanuit het toetsenbord zoeken op het web. Dit is handig als je snel informatie wilt opzoeken zonder van app te hoeven wisselen.

Glide-typing: Met Glide-typing kun je woorden typen door over de toetsen te glijden in plaats van op elke toets afzonderlijk te drukken. Dit kan een snellere en efficiëntere manier zijn om te typen.

Aanpasbaar: Gboard kun je aanpassen met verschillende thema's, kleuren en lettergroottes. Je kunt ook de lay-out van het toetsenbord aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Privé: Gboard is ontworpen met het oog op privacy. Google verzamelt geen persoonlijke gegevens over je typgewoonten.

Gratis: Gboard is gratis te downloaden en te gebruiken op Android- en iOS-apparaten.

Naast deze voordelen biedt Gboard ook een aantal andere functies, zoals spraak-naar-tekst, emoji-suggesties en meertalige vertaling.

Conclusie: Gboard is een krachtig en veelzijdig toetsenbord met een scala aan functies die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden