Big Brother The Game.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Vanaf volgende maand kun je meedoen aan een online simulatie van het tv-programma Big Brother. In de game ga je de strijd aan met andere virtuele bewoners van het Big Brother-huis.

Big Brother: The Game verschijnt op 15 oktober in de appwinkels van Google en Apple. Gamemaker 9th Impact heeft deze week enkele details over het spel onthuld. De grafische stijl lijkt op die van de populaire gameserie The Sims.

In de Big Brother-game speel je een van de deelnemers aan het tv-programma. Je zit in het Big Brother-huis en moet strategische keuzes maken om in het huis te blijven en uiteindelijk de winnaar te worden. 

Het spel is gratis te downloaden en meekijken kost niks. Zelf meedoen kost minimaal 5 dollar. 

Stemmen

De Big Brother-game heeft zowel een openbare chat als de mogelijkheid om privéberichten te sturen naar andere huisgenoten. Spelers kunnen allerlei verplichte en vrijwillige huishoudelijke taken verrichten om zo punten te scoren.

De bewoners kunnen stemmen op wie er het huis moet verlaten, of de online kijkers brengen hun stem uit. Ook kunnen allerlei wedstrijden bepalen wie er het huis uit moet. 

Bron: RTLnieuws.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden