Art Transfer!

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Google heeft een leuke nieuwe functie genaamd Art Transfer toegevoegd aan de Arts & Culture-app die van je foto's klassieke kunstwerken maakt .

Art Transfer werd afgelopen maand al aangekondigd, Art Transfer stelt je in staat jezelf of wat dan ook te veranderen in werken van onder andere Vincent Van Gogh, Andy Warhol en Edvard Munch. De functie is beschikbaar zodra je de Arts & Culture-app downloadt, wat een fantastische manier is om meer te leren over allerlei interessante kunstgerelateerde onderwerpen, galerijen en meer.

De experimentele functie maakt gebruik van een door Google gemaakt algoritmisch AI-model om de kunststijl in uw afbeelding te laten overvloeien. Google zegt dat dit niet zomaar een overlay of voorinstelling is, het gebruikt de randen in je foto om het correct toe te passen op de kunststijl die je hebt gekozen.

U kunt randen in uw foto's bepalen om de stijl toe te passen op een duidelijk deel van een afbeelding, wat ongetwijfeld meer mogelijkheden zal openen om uw Instagram-berichten of foto's binnen uw filmrol op te vrolijken. Als alternatief kan Art Transfer gewoon in het groot op een afbeelding worden toegepast en de resultaten zijn indrukwekkend.

Je kunt niet alleen foto's maken, maar je kunt zelfs geanimeerde GIF's maken die laten zien hoe je favoriete kunststijl wordt toegepast. Art Transfer biedt u 23 klassieke kunstwerken om uw transformaties op te baseren, die allemaal op uw apparaat worden gedaan, zonder netwerkverbinding.

Als je Art Transfer zelf wilt proberen, kun je de gratis app downloaden op zowel iOS als Android . 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden