Android update juli 2024: wat we weten

Deel dit artikel

,

De Android-update van juli 2024 bevat zowel beveiligingsupdates als bugfixes en prestatieverbeteringen voor Pixel-apparaten die Android 14 draaien. De update is op 1 juli 2024 uitgebracht en wordt gefaseerd uitgerold over de komende week, afhankelijk van de carrier en het apparaat.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de update:

  • Beveiligingsupdates: De update verhelpt een aantal beveiligingslekken in Android en Google Play-services. Het is belangrijk om deze update zo snel mogelijk te installeren om je apparaat te beschermen tegen deze bedreigingen.
  • Bugfixes: De update lost een aantal bugs op die gebruikers hebben gemeld, waaronder problemen met Bluetooth-verbindingen, Wi-Fi-prestaties en batterijduur.
  • Prestatieverbeteringen: De update bevat ook enkele algemene prestatieverbeteringen die je apparaat soepeler en responsiever zouden moeten maken.

Naast de bovenstaande hoogtepunten, bevat de update ook een aantal andere kleine wijzigingen en verbeteringen.

Hoe de update te installeren:

Je ontvangt een melding op je apparaat wanneer de update beschikbaar is. Je kunt de update ook handmatig controleren door naar Instellingen > Systeem > Systeemupdate te gaan.

Het is belangrijk om je apparaat zo snel mogelijk bij te werken naar de nieuwste beveiligingsupdate. Je kunt meer informatie over Android-updates vinden op de Android-helppagina [ongeldige URL verwijderd].

Naast de updates voor Pixel-apparaten heeft Google in juli 2024 ook een aantal updates voor Android-systeemcomponenten uitgebracht. Deze updates bevatten ook beveiligingsupdates en bugfixes.

Deze updates worden automatisch geïnstalleerd op je apparaat via de Google Play Store.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden