Android 13 GO

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Android 13 GONa de release van Android 13 in augustus, is Google vandaag terug met een variant ervan die speciaal is gebouwd met low-end telefoons in het achterhoofd. Maak kennis met Android 13 (Go-editie).

Android 13 (Go-editie) richt zich op betrouwbaarheid, bruikbaarheid en maatwerk. Google Play-systeemupdates zijn beschikbaar voor Go-apparaten vanaf deze release, waardoor telefoons belangrijke software-updates kunnen ontvangen buiten een belangrijke Android-release.

De Google Discover-feed, die je in Android in veel skins links van je meest linkse startscherm kunt vinden, maakt nu zijn debuut op Go-editie-apparaten. Ook wordt de Material You-ontwerptaal gelanceerd, die tot nu toe beperkt was tot Android-apparaten met een niet-Go-editie, maar nu de sprong naar de betaalbare kant maakt.

Hiermee krijg je het thema van het volledige kleurenschema van je telefoon op basis van je achtergrond. Het is echter niet automatisch - wanneer u een achtergrond instelt, krijgt u vier kleurenschema's om uit te kiezen voor het systeem.

Bovendien halen enkele belangrijke functies die in Android 13 zijn geïntroduceerd ook de Go-editie, zoals meldingsrechten en app-taalvoorkeuren. Google zegt dat nieuwe apparaten met Android 13 (Go-editie) in 2023 moeten aankomen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!android

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden