Elke dag moet je 1,5 tot 2 liter vocht drinken. Dat zijn heel wat glazen water. Het komt daarom vaak voor dat je dit nog weleens vergeet en dat je dus niet genoeg water drinkt op een dag. De handige app Mijn Waterbalans herinnert je om genoeg te drinken. Goed voor je organen én je zult merken dat je een stuk frisser gedurende de dag blijft. Win-win!

Playstore

De tijd dat programmeren hogere wiskunde was, is toch écht voorbij. Iedereen kan programmeren met een handige app als If This Then That. Met deze app automatiseer je handelingen. Wat voor handelingen?

Iedere keer hopeloos op zoek naar de juiste klantenkaart als de verkoper erom vraagt? Een overvolle portemonnee door alle pasjes van verschillende winkels?

Met de app KopieID kunt u in een kopie van uw identiteitsbewijs de identiteitsgegevens doorstrepen die organisaties niet nodig hebben of niet mogen verwerken. Dit kan bijvoorbeeld het burgerservicenummer (BSN) zijn maar ook een pasfoto of handtekening. Dit is afhankelijk van de organisatie en het doel van de kopie. 

Ben je een wijnliefhebber, maar weet je nooit zo goed welke wijn je moet kopen? Dan biedt Vivino uitkomst. De app heeft een scanfunctie, waardoor je na het scannen van een wijnetiket uitgebreide informatie krijgt over de wijn die je in je handen hebt.

Daarbij krijg je ook reviews te zien van mensen die de door jou gekozen wijn al eerder dronken. Zo kom je er ongetwijfeld snel achter dat de duurdere wijnen niet per se de lekkerste hoeven te zijn – en andersom.

Playstore